Mukautettu
ohjelmistokehitys

Yritykset, jotka etsivät ohjelmistoja ongelmien ratkaisemiseen ja tuotekehitykseen, kohtaavat haastavan ongelman: investoivatko he täysin räätälöityyn ohjelmistoratkaisuun vai valitsevatko he valmiiksi ostettavan tuotteen?

Meillä on monen vuoden kokemus auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen avulla, joka perustuu niiden ainutlaatuisten prosessien, haasteiden ja tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen. Viime vuosina räätälöidyt ohjelmistoratkaisut ovat ansaitsevasti kasvattaneet markkinaosuuttaan käyttäjille tuoman uskomattoman arvon vuoksi.

Mukautettujen ohjelmistojen edut

Täysi omistusoikeus

Asiakkaat omistavat 100% ohjelmistostaan, joten et koskaan maksa tilaus- tai rojaltimaksuja. Haluatko lisätä toisen ominaisuuden tai useampia käyttäjiä? Ei ongelmaa; sinulla on kaikki hallinta.

Täysi joustavuus

Mukautetun Aktual-ratkaisun avulla voit tehdä tuotteellasi mitä haluat. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistosi voi kasvaa ja muuttua yrityksesi kanssa.

Kilpailuedut

Toisin kuin ”valmiit” ohjelmistot, räätälöity Aktual-ratkaisu parantaa yrityksen suorituskykyä ja on arvokas IP-etu.

Teknologiariippumaton

Aktual on teknologia-agnostinen yritys. Toisin sanoen, emme myy tai markkinoi tiettyjä tekniikoita, joten keskitymme 100% asiakkaisiimme. Valitsemme oikean teknisen toteutuksen yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.